På let etter drømmehjemmet?

GÅ TIL BOLIGOVERSIKTEN!
Tafjord fra Byggmann

Byggmann

Byggmann bygger boliger over hele landet, og er en av Norges største boligkjeder med over 100 forhandlere som bygger over 1000 nye hjem i året. Du finner hovedkontoret deres like utenfor Ålesund, og med både et stort kontor og en egen husfabrikk stiller Byggmann sterkt i konkurransen om å få bygge din neste bolig. De yter service til kunder over det ganske land, og er til enhver tid involvert i både små og store prosjekter.
Dakark AS er Byggmanns eget arkitektkontor, og de kan ta oppdrag helt fra idéstadiet og frem til byggemelding og detaljerte arbeidstegninger. I tillegg tar de oppdrag innen planlegging av større boligfelt. De bygger alt fra garasjer til store eneboliger og boligkomplekser, og har en solid erfaring og kunnskap innen byggprosjektering.

Finner du ikke drømmehuset ditt i katalogen deres, så kan Byggmann tegne det for deg. Du kan velge mellom flere ulike hustyper, og vil finne noe som passer for deg enten du vil ha et funkishus eller en landlig villa.
Byggmann har solid erfaring og sterk kompetanse, og de leverer komplett teknisk materiell til det prosjektet du måtte bestemme deg for. De garanterer for høy kvalitet på alle sine produkter, og lover deg en god opplevelse.

Motta kampanjer og nyheter

Kampanjer fra boligprodusenteneKampanjer smarthusKampanjer kjøkkenKampanjer baderomNye boligtyperNyheter


Populære boligtyper

Populære leverandører

By |2018-12-09T15:01:22+01:00november 29th, 2018|Ferdighusleverandør|