BoligPartner

BoligPartner

BoligPartner er en av landets største leverandører av hus og hytter, og har vært en del av markedet siden 1993. Siden den gang har de bygget over 11000 hjem og feriehjem for sine kunder, og de siste to årene har BoligPartner vært en av de ti største husleverandørene i landet.
I dag finner vi 55 salgskontorer over hele landet, og sammen med et omfattende forhandlernettverk gir de arbeidsplasser til over 520 ansatte. De kan også skilte med at de har Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon! Dette er representert ved deres hovedkontor på Tjuvholmen på Hamar.
En ting skiller seg ut med BoligPartner: I 2018 finner vi dem på topplisten over de beste arbeidsplassene i hele landet, og det er målet deres å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser i 2019. De har også sertifisering som en «Great place to work»-bedrift, og har altså stort fokus på at medarbeiderne skal ha gode arbeidsforhold og trives.
Hos Boligpartner kan du få både moderne og nostalgiske hus, og du kan være sikker på å bli godt mottatt av ansatte som virkelig går inn for å hjelpe deg med å få oppfylt drømmen din.

By |2018-11-29T05:45:58+01:00november 29th, 2018|Ferdighusleverandør|