Boligkatalogen

Boligkatalogen

Boligkatalogen er et samarbeid mellom Heggheims arkitektkontor og utvalgte aktører i byggebransjen. Heggheims arkitektkontor ble stiftet i 1976, og har i dag kontor i Løten. De har lang erfaring med boligprosjekter, og samarbeider med byggmestere i hele Norge for å kunne la din husdrøm bli til virkelighet.
Boligkatalogen har laget en kolleksjon med forskjellige hus og idéer, og de har et byggesystem som er svært fleksibelt og gir deg stor mulighet for å tilpasse det etter dine egne ønsker. Siden en del av samarbeidet nettopp er et arkitektkontor, kan du få skreddersydd et hus dersom du ønsker det, eller gjøre alle endringer du vil i et allerede tegnet hus. De kan også skilte med en egen detaljsamling basert på Sintef Byggforsk-serien, og her får du tilgang til alle nødvendige detaljer.
Siden starten har Boligkatalogen levert mer enn 9000 boliger, og de leverer tegninger til norske husleverandører over hele landet. Du kan velge mellom flere forskjellige stilarter og boligtyper, og Boligkatalogen vil hjelpe deg til å få oppfylt drømmen din til en pris du kan leve med.

By |2018-11-29T05:42:19+01:00november 29th, 2018|Ferdighusleverandør|