Blink Hus

Blink Hus

Blink hus ble stiftet i 1967, og da var navnet «Byggeringen.» Den besto av flere ulike eierbedrifter, og disse bedriftene samarbeidet om en felles huskatalog samt om arkitekttjenester. I 1992 ble navnet endret til Blink hus, etter en stor oppgradering og omlegging av selskapet.
Blink hus har flere medlemmer, og høsten 2002 samlet alle disse seg rundt et felles navn og en felles merkevare. Herunder hører blant annet en felles visuell profil og en sentralisert markedsføring, men også felles arbeidsprosesser, noe som gjør at alle i samarbeidet har tilgang på den beste kompetansen til enhver tid.
I dag er Blink hus en markedskjede med forhandlere over hele landet, og de er en del av Mestergruppen, som er landets største leverandør av boliger, hytter og byggevarekonsern. De har beholdt det store samarbeidet innad med alle medlemmene, og kan tilby et stort utvalg av hus i de fleste stilarter; enten du leter etter en herskapelig bolig eller et moderne funkishjem, har Blink hus litt å velge i for deg.

By |2018-11-29T04:56:53+01:00november 29th, 2018|Ferdighusleverandør|