Blå Bolig

Blå Bolig

Blå bolig ble startet for 35 år siden, og er en familiebedrift som ikke ønsker å bli for store – de vil heller prioritere å gjøre jobben grundig og personlig, for å sikre at du som kjøper blir fornøyd. Det har skaffet dem en posisjon som en av landets fremste leverandører av ferdighus.
I dag har de 40 forhandlere over hele Norge, og de leverer ca. 100 hus i året til fornøyde kjøpere. De kan levere nøkkelferdige hus eller byggesett med ferdig byggesøknad og overslag på gjenstående arbeidstimer, og siden de startet opp har de bygget rundt 3500 hjem.
Blå bolig har fokus på at de får være deltakere på den stort sett største økonomiske investeringen folk gjør gjennom livet, og de har faktisk aldri hatt en samarbeidspartner eller kunde som har tapt penger på å jobbe med dem, ei heller har de møtt en kunde i en rettsak – noe de med rette er stolte av.
Velger du Blå bolig, får du en katalog tilsendt, og du slipper å forholde deg til mange ulike kontaktpersoner. Du får kontakt med en selvstendig byggmester som setter sin ære i å gi deg det beste huset, og du slipper administrasjonsgebyrer eller ekstra betaling for å få tegnet huset om slik at det passer til deg.
Du kan velge mellom et stort antall forskjellige stiler på husene, og også forskjellige typer hus – hva med en tomannsbolig i stedet for eneboligen? I tillegg kan du få husbankfinansiering til noen av husene deres, så Blå bolig har en komplett pakke å tilby.

By |2018-11-29T05:19:01+01:00november 29th, 2018|Ferdighusleverandør|