Archihus

Archihus AS

Archihus er en del av BoligPartner-konsernet, og har med det tilgang på kanskje Norges største byggfaglige miljø. Hovedkontoret til BoligPartner befinner seg på Hamar, og her finner vi også Archihus – alt ligger altså til rette for et perfekt samarbeid mellom ulike aktører, alt for å få prosessen til å gli så glatt som mulig for deg som utbygger.
Konseptet til Archihus er arkitekttegnede ferdighus, og de kan skilte med svært mange tilpasningsmuligheter i allerede unike, arkitektdesignede hus. Dyktige arkitekter, boligkonsulenter og bygningsingeniører vil samarbeide med deg for å få tilpasset den modellen du ønsker slik at den blir perfekt for deg.
Stilen er moderne, og du finner både hytter og hus som kjennetegnes av en innovativ arkitektur. Husene er moderne funkishus, og selv om de kan variere veldig i både form og størrelse, skal alle likevel være rene og enkle, de skal ha utkraging fra stua, glassrekkverk og pergola, stål, tre og mur – alt dette er signaturelementer som både gir en «wow»-effekt, og som bidrar til et harmonisk uttrykk.
I tillegg er interiøret tilpasset nåtidens behov, så du kan for eksempel be om et walk in-closet uten at noen hever et øyebryn. Archihus sikter seg mot den bevisste og stilsikre huskjøperen, og vil levere hus som gir deg akkurat det du drømmer om.

By |2018-11-29T04:48:42+01:00november 29th, 2018|Ferdighusleverandør|