Älvsbyhus

Älvsbyhus

Älvsbyhus er en av de eldste ferdighusleverandørene. Det startet som Norrfjärdens Träforädling i 1944, og fra 1960 har de bygget ferdighus. I dag finner vi Älvsbyhus i både Norge, Sverige og Finland, og det drives av tredje generasjon fra familien Johansson.
Som et stort, internasjonalt konsern eier de hele fire fabrikker, tre i Sverige og en i Finland og dermed kan de tilby svært gunstige priser på sine ferdige hus. De har kontroll over hele prosessen, helt fra trærne befinner seg i skogen og frem til det står et ferdig hus på din tomt, og dermed kan du være trygg på at både kvalitet og pris tilsvarer dine forventninger. I tillegg lager de også deler av innredningen i sine fabrikker, så de har god oversikt over verdikjeden. I Norge har de vært i sving siden 1995, og nå finner vi salgskontorene deres over stort sett hele landet.
Kjernevirksomheten for Älvsbyhus er å bygge boliger som er tilpasset det kalde, nordiske klimaet. I 2017 fikk Älvsbyhus en utmerkelse for «Årets mest tilfredse kunder,» noe som tyder på at de lykkes med sin målsetning om å ha de mest fornøyde kundene.

By |2018-11-29T04:43:32+01:00november 29th, 2018|Ferdighusleverandør|