På let etter drømmehjemmet?

GÅ TIL BOLIGOVERSIKTEN!
ABChus

ABC-hus

Et ABC-hus er et elementhus som kjennetegnes av høy kvalitet, og elementene produseres på ABC sin egen fabrikk. Husene monteres direkte på tomten. Dette sikrer at byggetiden blir kort og risikoen for feil og mangler minimal. Satsingsområdet er lav trehusbebyggelse, og ABCs huskatalog er variert og mangfoldig.

Hvert år leverer ABC-hus omtrent 275 nye hjem til kunder som har egen tomt. I tillegg har de også sin egen byggevirksomhet, og bygger ca. 100 boliger i egen regi hvert år.

Nettsider: ABC-hus har fine og oversiktlige nettsider, det er lett å finne frem, og du har hele tiden lett tilgang til å bestille deres boligkatalog. De har fine bilder av hustypene de tilbyr, og de har delt inn husene sine i to kategorier – tradisjonelt og moderne, slik at det skal være lettere for deg å finne noe som passer. Du kan også legge inn filter slik at du får opp kun de husene som tilsvarer det du ønsker deg.

Husene de tilbyr, kan du sette opp både på skrånende og på flat tomt. De har ingen priser på nettsiden, men dette får du ved å kontakte dem.

Geografisk område: Hovedsakelig Follo-området.

Generelt: ABC-hus ble startet i 2000, og har hovedkontor i Ski i Akershus. Selskapet har over 200 ansatte, og siden starten har de stått ansvarlige for over 3800 boliger i Norge.

ABChus har ABC-gruppen som morselskap, og er en del av et konsern som er organisert i tre forretningsområder: Det private segmentet, proffsegmentet og entreprenørvirksomhet. Som eiere i konsernet står private investorer for omtrent 75%, og ansatte eier ca. 25%.

Motta kampanjer og nyheter

Kampanjer fra boligprodusenteneKampanjer smarthusKampanjer kjøkkenKampanjer baderomNye boligtyperNyheter


Populære boligtyper

By |2019-04-06T01:42:23+02:00november 26th, 2018|Ferdighusleverandør|